Stafet for Livet på Køge Marina

International Police Association

Lokalforeningen i Køge


IPA-Køge  deltager i "Stafet for Livet" (Kræftens Bekæmpelse)

på Køge Marina lørdag og søndag d. 23 - 24. august 2014


Retur til IPA-Køge aktiviteter - klik hér


IPA-Køge deltager i Køge-arrangementet d. 23. og 24. august 2014 på Køge Marina. 


Sådan beskriver Preben Moliin vores deltagelse:

Derfor deltager vi i ”Stafet For Livet”

”Holdet består af nuværende og tidligere politifolk og familie og venner til samme. Vi har dedikeret vores liv til at bekæmpe kriminalitet, men vil også meget gerne være med til at bekæmpe kræften og hermed hylde livet”.

IPA-Køge-holdet har formanden, Preben Moliin, som holdkaptajn.  Du (og din familie og venner – også børn) går blot ind på stafettens hjemmeside - http://www.stafetforlivet.dk/stafet/koege - finder IPA-Køges hold - klikker på tilmeldt og betaler dit tilmeldingsgebyr (går til Kræftens Bekæmpelse).


Har du spørgsmål – så kontakt Bruno Juul (juul@tanke.dk)!!

KOM NU MED – IPA-Køge-holdet har brug for din og din families deltagelse - I behøver kun at ”trave” 350 meter 4 eller 5 gange fordelt på hele perioden – resten af tiden kan du sidde og hygge dig og være social i IPA-Køge-teltet eller lytte til den glade underholdning.  Når holddeltagerne (og familie og venner) har ”fri” – er der masser af underholdning for børn og voksne.


Klik på dette Youtube-klip - https://www.youtube.com/watch?v=u7leGAOcMJI – og bl.a. se hvordan et militært hold udfordres af den lokale marchforening.

40 byer i landet afvikler Stafet for Livet – dog ikke bl.a.vores nabokommuner – STEVNS – RINGSTED – SOLRØD.  Bopælen har ingen betydning for deltagelse i Køge.


NB! – når I melder jer på ”holdet” – så læg venligst en mail til mig også, således at jeg kan sikre mig, at I serviceres optimalt  - Jeg er på stedet i hele perioden.

NB! Jeg deltager selv som projektmager på underholdningsprogrammet og som konferencier (hårdt klemt af venner i netværket – men er i øvrigt ikke engageret i Kræftens Bekæmpelse – som jeg dog gerne støtter).